配送先 United Kingdom , USD
Banggoodでの%sのトップポジティブレビュー, Banggoodで最も安い価格で最高の%sを購入してください。購入する前に、%sの最も役立つ肯定的なレビューを参照してください。, rcおもちゃ、楽しいスポーツ、ファッション、人気のある電子機器
Koňo 21/11/2020
SK - Produkt dorazil v poriadku a bez problémov. Veľmi rýchlo z EÚ skladu. Produkt vyzerá kvalitne, je kvalitne spracovaný, čo som vôbec nečakal za tak nízku cenu... Škoda toho micro USB konektora (mohli už použiť USB-C). Ale keďže dúfam že to veľa krát nepoužijem a bude to len čakať v aute na použitie, tak to až tak nevadí. Ďakujem Banggood. ENG - The product arrived in order and without problems. Very fast from EU warehouse. The product looks good, it is well made, which I did not expect at all for such a low price ... Too bad the micro USB connector (they could already use USB-C). But since I hope I don't use it many times and it will just wait in the car for use, it doesn't matter so much. Thank you Banggood.
8
コメント (4)
提出
  • BG413844235 zdravim zkousel si tim nastartovat treba motorku?utahne to?

    返信 15/01/2021
  • Koňo Zdravím, ešte som nemal možnosť vyskúšať, nepodarilo sa mi vybiť batériu na žiadnom aute ešte... Ale kupoval som to na základe.videí na YouTube, je tam toho veľa a naozaj to funguje .

    返信 16/01/2021
  • BG513820141 Ahojte.Pri -4 som skusal startnut 1,9diesel po asi mesacnom stati a slabej baterke. Skusil som to bez tejto blbosti a trosku potocilo, siel som podla navodu stlacil tlacitko na 3sekundy pri starte a ziadny rozdiel :D skoda penazi. Neni to dobre ani na nabijanie mobilu lebo je to velke.

    返信 02/02/2021
  • dl2033 theseguys are the worst about communicating..this is junk and you won't do anything about it ..will not even let me write a review..had for several months and used about 2 times and now won't hold charge

    返信 26/07/2021
満足度調査

アプリをダウンロードして、さらに10%OFFクーポンをゲット!