配送先 United Kingdom , USD
Banggoodでの%sのトップポジティブレビュー, Banggoodで最も安い価格で最高の%sを購入してください。購入する前に、%sの最も役立つ肯定的なレビューを参照してください。, rcおもちゃ、楽しいスポーツ、ファッション、人気のある電子機器
BG143822837 21/12/2023
keliavo truputį ilgiau, nei mėnesį. atkeliavo nepažeistame įpakavime. Gamyklinėje dėžutėje buvo ausinės su gražiu maišeliu ausinių laikymui, instrukcija ir keli laidai. Ko nesimato paveiksliukuose, ausinių galai gražiai užsilenkia ir ausinės laikomos užima mažiau vietos. Atkeliavo pakrautos, telefonas rodė 100% ausinių įkrovimą. Užsidėjus ausines aplinkos triukšmas ir taip juntamai nuslopinamas be jokio papildomo elektroninio slopinimo. O vat, kas nelabai patiko, tai garsas. Na nesu melomanas, tiksliai garso nenupasakosiu, bet toks vaizdas, kad jis kažkur toli, o ne iš ausinių sklinda. Gal aukštų trūksta, gal dar ko, bet pats garsas nepatiko :(. Klausyti galima, klausosi, bet sakyti, jog pirkiniu patenkintas 100%, negalėčiau.
0
コメント (1)
提出
  • BG143822837 Papildysiu. Kadangi ausinėmis klausausi tyliame kambary, tai bandžiau jas išjungęs triukšmo slopinimą. Pabandžiau pasiklausyti įjungęs, ir išgirdau malonesnę garso kokybę. Toks jausmas kad triukšmo slopinimas ne triukšmą slopina, bet garso kokybę gerina. Su įjungtu garso slopinimu visai malonus garsas, priekaištų garsui neturiu. Pabandžiau palyginti su kitomis ausinėmis mažesnio dinamikų diametro, tai man užkliuvo, kad šių bosas (su įjungtu triukšmo slopinimu) toks natūralesnis.

    返信 31/01/2024
満足度調査

アプリをダウンロードして、さらに10%OFFクーポンをゲット!