配送先 United Kingdom , USD

お客様レビュー

4.95 から 5
レビューを書きます。
  • すべてのレビュー (41)
  • 画像 (7)
  • ビデオ (1)
  • オールスター
    • オールスター(41)
    • 5スター(39)
    • 4スター(2)
    • 3スター(0)
    • 2スター(0)
    • 1スター(0)
並び替え:
トップレビュー
  • トップレビュー
  • 最も役立つ
  • 新着商品
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-08-29 06:26:16

    ainda não foi possível testar, pois, as baterias da câmera ainda não chegaram, estou no aguardo.

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-07-24 04:22:22

    Good microphone clear and loud recording. Compared to built-in microphone-excellent.Strong microphone clips.

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:
    jako ostatni mikrofony

    2018-12-14 04:15:10

    objednal jsem ho na doporuceni jednoho modelare, co s nim nataci videa. Mam jiz nekolik ext. mikrofonu, ale vsechny chytaj zvuk jen kdyz je mikrofon uplne u pusy. Jakmile ho dam kamkoli jinam, dal jak par centimetu od pusy, tak to proste bere zvuk jak vestaveny mikrofon kamery, tzn. nic moc. Mam ho ke kamere Gitup 3, koupil jsem mikrofon i orig Gitup a snimaj zvuk stejne, asi je to vse jeden vyrobek, jen v jinem obalu. Asi se neda od techto mikrofonu cekat vic. Je alespon dobre zabaleny!

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:
    Now yes

    2018-12-13 02:45:09

    Now the sound is worth it, perfect, clear, very good bass and treble too. The cable could be a little longer, but okay I recommend

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-12-10 04:20:13

    its a mic that done the job no more no less it record good with crispy sound..i wanted a londer cable though..

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-12-08 01:46:30

    Muy buena calidad, podeis vefr este video en que lo utilizo: https://www.youtube.com/watch?v=1AL3CcAl2xw

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-12-05 13:49:22

    works as advertised. Good quality.

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-09-06 23:03:35

    Good product, audio quality awsome...i love it..thank you bangood

    コメント
  1 2 3 4 5 6  

あなたにおすすめの商品

満足度調査

アプリをダウンロードして1件目の注文は$100 offにすることはお楽しみください