配送先 United Kingdom , USD

お客様レビュー

4.9 から 5
レビューを書きます。
  • すべてのレビュー (10)
  • 画像 (2)
  • ビデオ (0)
  • オールスター
    • オールスター(91)
    • 5スター(75)
    • 4スター(7)
    • 3スター(5)
    • 2スター(2)
    • 1スター(2)
並び替え:
トップレビュー
  • トップレビュー
  • 最も役立つ
  • 新着商品
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-09-11 02:49:30

    Radio doszło, ale nie było dobrze zapakowane i pudełko jest rozjebane! Jak zamawiacie to piszcie, aby dobrze zapakowali. W zestawie brakuje kabla USB do programowania oraz kabla do zamontowania panelu w innym miejscu niż "body". Poza tym działa dobrze, bardzo ładna modulacja i DUŻY EKRAN LCD. W tej cenie chyba nie kupi się nowego i lepszego radia analogowego.

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2020-08-06 10:39:53

    GREAT ITEM, ALL AS IT WAS ANNOUCED, THANK YOU SO MUCH BANGGOOD,YOU'RE THE BEST...

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2020-02-06 10:48:00

    I really like the radio. The biggest issue being it was in Chinese. The manual also is in Chinese. I manged to translate enough to change the radio menu to English. The microphone has a problem with up button. It's stuck. I need a replacement.

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2020-06-01 09:18:35

    fantastic radio

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2020-03-16 01:35:07

    incelemem neden kabul edilmiyor

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-04-15 06:35:28

    very good trusted service provided by the banggood. its better than other online seller of the chineese products. Being a regular buyer of chineese products I experienced best support from Banggood than other online sellers.

    コメント (2)
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-05-15 13:46:50

    Jak zwykle od Banggood Super!!! Jestem w trakcie testowania sprzętu tak że niewiele mogę napisać ,ale wszystko chodzi jak należy ,brakuje mi tylko instrukcji w języku Polskim ,jednak prawdopodobnie chciałbym za dużo.

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:
    zastone d9000

    2018-12-31 02:09:33

    Ürünü aldım,kullanıyorum.Çok güzel bir ürün ,tavsiye ederim.Tüm aşamalar da gösterdiği ilgi ve alaka için Banggood ekibine teşekkürler.

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-05-24 15:38:22

    all good

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-03-30 03:36:20

    High quality product, excellent Seller. The best transceiver and low cost

    コメント
  1  

あなたにおすすめの商品

満足度調査

アプリをダウンロードして、さらに10%OFFクーポンをゲット!