お客様レビュー

4.98 から 5
レビューを書きます。
  • すべてのレビュー (108)
  • 画像 (22)
  • ビデオ (0)
  • オールスター
    • オールスター(108)
    • 5スター(106)
    • 4スター(2)
    • 3スター(0)
    • 2スター(0)
    • 1スター(0)
並び替え:
トップレビュー
  • トップレビュー
  • 最も役立つ
  • 新着商品
  • 2020-07-07 08:08:00

    24.06.2020 de siparis verdim 07.07.2020 de aras kargo tarafindan bana ulastirildi. herhangi bir gumruk vergisi yada masraf odemedim. zaten gonderim ucreti kisminda bunlari tahsil ediyorlar. siparisi verdikten sonra ilk 1 hafta tracking kisminda hic hareket olmadi, acikcasi bayagi endiselenmistim fakat sonrasinda bilgi akisi gelmeye basladi. urun harika hic bir sorun olmadan duzgun paketlenmis olarak geldi. turkiyede sahibinden yada letgo gibi sitelerde 4900 dan asagi fiyat yok onlarda da satanin afra

    コメント
  • MBehlul
    TR
    2020-09-07 03:22:16

    I ordered on August 23. The next day it was disinfected and Cargo operations started. Then for about a week there were no updates. But after a week, cargo information started to come. It was delivered by Aras cargo on September 4. I have been using it for 3 days and I am very satisfied. It is a really high quality product. When it seems to be stuck, it tries to maneuver to escape. I didn't have to interfere with the robot at all. Supporting multiple maps is also a very nice feature. 23 Ağustosta

    コメント
  • 2020-09-16 14:34:07

    Ürün hakkını veriyor. Yalnızca shaggy halıların kalın olanlarına takılıp engel olarak algılayabiliyor. Halı üzerinde süpürmesi cok iyi, moplarken de yuzey temizleyici eklediginizde mis gibi koku yayiliyor paspas attigi odaya... 10 numara 5 yıldız

    コメント
  • 2020-09-09 02:56:15

    Funziona alla perfezione. Riesce ad aspirare e pulire anche lungo i bordi e la funzione di mappatura funziona in modo eccellente. Comodo poter personalizzare le zone della mappa da evitare completamente, o da evitare solo per il lavaggio. Consigliato

    コメント
  • 2020-07-07 02:18:13

    Item and shipment is very good . It takes 7 days to get the item when shipped. We tested 41 square meter house as you can see in pictures and result is perfect. Thanks Banggood and Roborock.

    コメント
  • 2020-06-16 13:16:44

    Ottimo... Funziona alla perfezione. Riesce ad aspirare e pulire anche lungo i bordi e la funzione di mappatura funziona in modo eccellente. Comodo poter personalizzare le zone della mappa da evitare completamente, o da evitare solo per il lavaggio. Consigliato

    コメント
  • 2020-07-02 07:15:29

    süpürgeyi bugün Aras kargodan teslim aldım ürün sipariş verirken stokta olmadığından bir hafta kadar verilmedi kargoya ama verildikten bir hafta sonra hemen eve kadar geldi.ek bir ücret ödemedim.önce çok çekinerek almıştım ama çok şükür bir sorun olmadı makinaya gelince de o bir harika inşallah bozulmadan uzun yıllar kullanırım yardımları için ınstagram indirimkeşfet sayfasına teşekkür ediyorum.

    コメント
  • 2020-06-18 03:50:18

    Çok hızlı bir şekilde gönderildi. Yaklaşık 8 günde teslim edildi. Ürün de gayet başarılı bir ürün.

    コメント (4)
  • 2020-08-12 03:08:39

    Shipment is very fast, order from CZ WH 04.08.2020 - delivery 11.08.2020. Good job Banggood.

    コメント
  • 2020-07-24 01:11:59

    I ordered on 06/07 and it came on 22/06 to Turkey. The package was in very good conditions. Product is more good then I expect. I can suggest strongly. 06/07 de sipariş ettiğim ürün 22/06 da geldi. Paket çok sağlamdı. Ürün beklediğimden daha kaliteli çıktı. Tavsiye ederim.

    コメント
Show:

    Go to page

    Go

    あなたにおすすめの商品

    recommendation for you
    • 37,299円
    • 41,561円
    • 26,215円
    • 34,101円
    • 2,107円
    • 3,369円
    • 2,050円
    • 1,491円
    • 638円
    • 2,147円
    • 1,065円
    • 23,444円
    • 29,519円
    • 21,952円
    • 21,313円
    • 4,049円
    • 21,313円
    • 3,835円