配送先 United Kingdom , USD

お客様レビュー

4.92 から 5
レビューを書きます。
  • すべてのレビュー (96)
  • 画像 (6)
  • ビデオ (0)
  • オールスター
    • オールスター(201)
    • 5スター(188)
    • 4スター(13)
    • 3スター(0)
    • 2スター(0)
    • 1スター(0)
並び替え:
トップレビュー
  • トップレビュー
  • 最も役立つ
  • 新着商品
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2020-07-20 14:21:54

    fully compatible with my device (xioami vacum cleaner) . The products do not differ in quality from the parts on the device. I would definitely recommend.

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2020-03-07 12:26:12

    tudo correto. obrigado

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2020-02-16 11:00:52

    Good value for money product.

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2020-03-17 03:52:37

    Mi vacuum cleaner robot için aldım. Tam uyumlu. Bütün parçalarıyla sorunsuz 11 günde teslim edildi. Tavsiye ederim.

    コメント (1)
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2020-03-13 08:16:27

    good packetinfg . fast delivery . thank you !

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2020-02-18 11:32:25

    fits perfect for my xiaomi cleaner. arrived fast and well packed.

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2020-03-13 07:15:33

    Xiaomi Mi Vacuum için aldım, uyumlu ve fiyatına göre kalitesi iyi.Orjinal Xiaomi aksesuarı olmadığını ancak oldukça kaliteli olduğunu düşünüyorum. Vergiler dahil satın aldım, 13 günde Aras kargo ile teslim edildi.Teşekkür ederim. I bought the product for my Xiaomi Mi Vacuum robot cleaner and compatible with it. It s not an original Xiaomi product but I think it has well quality and compatiblity for Xiaomi products. My order was Turkey Direct Mail Option(Includes tariff & custom

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2020-06-10 13:08:32

    Türkiye'de tek fırçaya 90 TL diyorlar, burada tüm set 165 TL, tabiki daha uygun, ürünler de resimdeki gibi ve benim süpürgem için uygun, teşekkürler.

    コメント (1)
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2020-04-03 14:46:30

    Nicht ganz auf dem Niveau der Originalteile, aber die Qualität ist sehr akzeptabel. Mein Roborock S5 funktioniert problemlos mit diesen Teilen. Sehr preiswert.

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2020-01-23 16:36:04

    Knock-off but the quality is okay though. Interesting because of the number of items. Fits the Roborock 5, the first cleaning results are good.

    コメント
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  

あなたにおすすめの商品

満足度調査

アプリをダウンロードして、さらに10%OFFクーポンをゲット!