お客様レビュー

5 から 5
レビューを書きます。
  • すべてのレビュー (17)
  • 画像 (3)
  • ビデオ (0)
  • オールスター
    • オールスター(17)
    • 5スター(17)
    • 4スター(0)
    • 3スター(0)
    • 2スター(0)
    • 1スター(0)
並び替え:
トップレビュー
  • トップレビュー
  • 最も役立つ
  • 新着商品
  • 2020-07-17 15:14:36

    very nice with a big engine and very fast! 💪Zajebisty ! 🇵🇱😈👍

    コメント
  • 2020-09-22 06:25:56

    いい感じです‼️ただ、ボディシェルのカットが雑です。

    コメント
  • skizz75
    IT
    2019-09-26 23:31:11

    Ottimo modello, ben costruito. A questo prezzo è impossibile trovare di meglio, tra le buggy 1/8. Peccato non vendano i ricambi su Banggood.

    コメント (3)
  • takuisu
    JP
    2020-04-15 23:34:53

    Great RC Car for the price! The box was damaged a lot. So, I was wondering if the RC car is fine but it was fine. The product is very good and surprisingly good quality though the cutting of the body was not very good. But, I am totally satisfy with the RC car for the price!!! I am sure that I will buy some others in the future.

    コメント
  • HERMAN
    NL
    2019-11-30 12:47:18

    Ik heb er nog niet mee gereden, maar wat een prachtige brandstof buggy is, alles ziet er oersolide uit, hoogwaardig aluminium, een mooi motortje, heel mooi in elkaar gezet, wat moet ik zeggen, iedereen die graag een brandstof buggy wil kopen kan ik deze op het eerste gezicht aanraden, ik verwacht er veel van, en ik vergis me niet als ik denk dat hij prima presteerd, voor de prijs een super aanrader...

    コメント
  • HERMAN
    NL
    2020-02-12 01:39:14

    Dit is mijn tweede VRX RH802, ik vind het zo een mooi gemaakte auto, en ik rijd al sinds het begin met RC ongeveerde 1/8 autoos van 40 jaar geleden die je ook nog zelf moest maken, wat een vooruitgang deze auto.

    コメント
  • 2020-10-23 23:56:09

    excelente llegó el mismo que pedí un poquito maltratada la caja pero el carro llegó bien y completo gracias banggood

    コメント
  • 2020-01-16 18:37:04

    El artículo llegó sin golpes, tiene un aspecto muy robusto, me parece una gran compra...

    コメント
  • MartyC
    CA
    2019-11-22 13:21:02

    Very good quality item when on sale .Shipping was fast and arrived in avery damaged box but buggy was ok.

    コメント
  • Krycho
    PL
    2020-10-26 11:09:02

    Very good car. Good quality.

    コメント
Show:

    Go to page

    Go

    あなたにおすすめの商品

    recommendation for you
    • 19,524円
    • 21,978円
    • 22,084円
    • 2,488円
    • 9,068円
    • 51,649円
    • 33,714円
    • 29,980円
    • 67,254円
    • 5,867円
    • 4,907円
    • 1,493円
    • 10,668円
    • 12,375円
    • 692円
    • 1,215円
    • 9,601円
    • 1,354円