配送先 United Kingdom , USD

お客様レビュー

4.97 から 5
レビューを書きます。
  • すべてのレビュー (183)
  • 画像 (33)
  • ビデオ (0)
  • オールスター
    • オールスター(183)
    • 5スター(177)
    • 4スター(6)
    • 3スター(0)
    • 2スター(0)
    • 1スター(0)
並び替え:
トップレビュー
  • トップレビュー
  • 最も役立つ
  • 新着商品
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-07-03 01:26:02

    fast shipping. printer works good right after assembly. cons i have are no filament cutter, no boot on the hotend, fan on the board and should have higher amp powersupply. other than that, wokrs good

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-12-04 02:06:07

    30 günde bana ulaştı. Aslında gümrüğe takıldı, kendiniz almaya gelmelisiniz dendi.Mail attım işleme aldılar. Ancak ben gidip gümrükten kendim aldım. Türkiye için %20 vergi çıkıyor. Buna ek olarak ta 8,7TL damga ve sunum ücreti var. Ben gümrük sigortalı almıştım. İade çin başvurumu yapacağım. Bilgilendiririm. Ürünü henüz kurmadım. Ender 3 Pro yerine bunu tercih ettim. Ürün için tekrardan değerlendirme yazmayı planlıyorum. Teşekkürler

    コメント (2)
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-10-09 06:53:55

    ürün gayet güzel paketlenmiş türkiyede 263,70 vergisi çıktı, gelen kargocuya ödemek durumunda kaldı 1 ay gibi bir sürede teslim edildi

    コメント (2)
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-07-29 05:25:03

    Hızlı Kargo Sağlam Teslimat. İlk Baskılar Gayet Güzel Görünüyor Tevo Harika :)

    コメント (1)
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-11-11 02:19:00

    tavo tarantula fiyat bakımından güzel ürün

    コメント (3)
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-09-11 16:07:25

    chegou muito rápido recomendo aos amigos. quero produzir muito 3d. Muito bem embalada Gostei muito agora estou ansioso para montar.

    コメント (2)
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-12-12 12:16:38

    fiyatı gayet güzl. montajı oldukça zor ve çok parçalı. bağlantı elemanları en ufak zorlamada diş kapıyor.

    コメント (2)
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2020-05-13 15:20:05

    the product is fantastic. I can’t say the same about banggood and their shipping practices, but the product is very good

    コメント
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 23  

あなたにおすすめの商品

満足度調査

アプリをダウンロードして、さらに10%OFFクーポンをゲット!