お客様レビュー

4.98 から 5
レビューを書きます。
  • すべてのレビュー (100)
  • 画像 (18)
  • ビデオ (1)
  • オールスター
    • オールスター(100)
    • 5スター(98)
    • 4スター(2)
    • 3スター(0)
    • 2スター(0)
    • 1スター(0)
並び替え:
トップレビュー
  • トップレビュー
  • 最も役立つ
  • 新着商品
あなたの国からのレビューのみ(Japan)
|
オリジナルを表示

レビューの一部は自動翻訳されています。

  • 16/12/2016

    Lange habe ich mir überlegt die TM06s zu kaufen... dann war der Moment günstig und ich habe zugeschlagen. Ersetzen sollte sie meine SkyRay King (Original) mit etwa 2250 Lumen. Die Quallität ist Nitecore typisch auf absoluten spitzen Nievau. Die Status LED im Schalter gefällt mir sehr gut (lässt sich an und aus schalten). Die Leutstufen sind sehr gut unterteilt... Wenig licht ist absolut OK eingestellt. und die Unterteilungen lassen sich je nach Situation sinnvoll nutzen. Die Hidden Features sind gut untergebracht und werden nicht ausversehen aktiviert. Die Leuchtweite ist gut, ich hätte aber gedacht das sich hier im Vergleich mit der SkyRay etwas mehr zeigt. Dies trifft auch bei der Helligkeit zu... sie ist heller, aber gefühlt nur ein wenig. Ebenfalls nicht so gut ist das immer alle 4 Akkus eingelegt sein müssen (kein Notbetrieb möglich). Ansonsten bin ich mit der Lampe sehr zufrieden! Top Verarbeitung, sehr gute Leuchtkraft und auch auf Entfernung absolut ausreichend.

    コメント
    オリジナルを表示
  • OlegW
    UA
    04/10/2017

    Самый компактный фонарь в мире с такой мощностю. Помещается в ладони. Сделан очень качественно. Световой поток 4000 люмен и засветка на 360 метров. В кнопку встроен индикатор напряжения.

    コメント
    オリジナルを表示
  • OlegW
    UA
    13/05/2017

    Наименьший фонарь с такой мощностю светового потока в мире! Дает стену света. В минимальном режиме с хорошими батареями светит примерно 20 суток! Очень компактный, но и тяжелый. Светит шыроким заливным лучом на расстояние 350 метров

    コメント
    オリジナルを表示
  • 20/04/2017

    Дошёл не плохо (чуть помялась коробка). Фонарь за такую цену надо лучше упаковывать. Очень компактный поисковый фонарь 4 х 4 (4 светодиода и 4 аккумулятора). До 4000 люм. В комплекте идёт чехол для переноски фонаря. Стекло из упаковки защищено синеватой плёнкой.

    コメント
    オリジナルを表示
  • Arnoldo
    DE
    04/03/2017

    I bought the nitecore wit 20proz off and with protected battery is this very bright flashlight

    コメント
    オリジナルを表示
  • 10/01/2017

    Small can compact size. Good light - natural white temperature. Flat anode (cannot use flat head 18650) Quickly feel hot.

    コメント
    オリジナルを表示
  • 15/08/2017

    Nitecore nedávno spustila „krátké“ verzi svého kompaktnějším Tiny Moster, na TM06. Tato baterka, nazvaný TM06s, obejde se bez mechanického přepínače zkrátit celkovou délkou několik milimetrů, ale zachovává podstatu původního modelu, s nepatrnými změnami v jejich specifikacích. TM06s přijde, na rozdíl od jiných menších modelů stejné značky, v kartonové krabici s lepidlem, který určuje její obsah. Jedná se o multi-LED ultra-kompaktní, vysoce výkonné baterka, ale je extrémně lehký a přenosný. Síla tohoto TM06s je nepochybně poměr velikost / výkon. Ve velmi malém objemu máme extrémně silný a režimy, které mu dávají vynikající rozsah baterku. Dalším velmi zajímavým faktorem, a myslím, že to je jistě pozitivní, je způsob, jak to zavedla uživatelské rozhraní už znám mnoho, zkratky a speciálních funkcí, a přitom jednoduchá a snadno pochopitelná během několika minut. Také jsem docela rád estetický design baterky, aniž by příliš ostrými liniemi, to vše v jednom svazku, které usnadňují zůstat v kapse saka nebo kabátu. Tepelný výkon je něco, co je zřejmé, jak se zabraňuje na jedné straně jako nedoceněná propady řízené podle času, a další ztráta typická účinnost nadměrným zvýšením teploty, udržovat čáru, která maximalizuje dobu nepřetržitého chodu

    コメント
    オリジナルを表示
  • 13/05/2017

    Наименьший фонарь с такой мощностю светового потока в мире! Дает стену света. В минимальном режиме с хорошими батареями светит примерно 20 суток! Очень компактный

    コメント
    オリジナルを表示
  • 17/09/2017

    Definitely larger than an average flashlight (slightly smaller than a soda can)...but excellent quality solid casing. Extremely bright...definitely a great purchase.

    コメント
    オリジナルを表示
  • 29/09/2018

    شكرا لكم المنتج وصل المنتج The product arrived in Riyadh, Kingdom of Saudi Arabia, and it is true, honest and credible.

    コメント
    オリジナルを表示
Show:

    合計 0 ページ

    ページに移動

    recommendation for you
    • 15,701円
    • 14,585円
    • 3,913円
    • 73,821円
    • 5,160円
    • 2,687円
    • 24,676円
    • 7,628円
    • 27,593円
    • 16,374円
    • 2,804円
    • 6,159円
    • 6,731円
    • 2,433円
    • 10,086円
    • 7,623円
    • 10,694円
    • 6,102円