お客様レビュー

4.89 から 5
レビューを書きます。
  • すべてのレビュー (181)
  • 画像 (15)
  • ビデオ (0)
  • オールスター
    • オールスター(181)
    • 5スター(168)
    • 4スター(9)
    • 3スター(2)
    • 2スター(1)
    • 1スター(1)
並び替え:
トップレビュー
  • トップレビュー
  • 最も役立つ
  • 新着商品
  • Dukamag
    HR
    2019-11-15 02:43:18

    nice

    コメント
  • 2019-02-19 14:54:46

    Bellissimo guanto per uso estremo ..bici corsa moto , molto comodo morbido e sufficientemente caldo e ventilato ... rinforzato su palmo sulla presa . prodotto con ottimi materiali

    コメント
  • 2018-12-22 08:49:39

    guanti per motociclisti ciclisti da corsa con stampa scheletro osseo della mano ottima qualità prezzo

    コメント
  • Dutzy
    RO
    2017-05-15 08:17:06

    Bought for me and my girlfriend for the summer motorcycle rides. If you have L size i recommend to buy the L size.

    コメント
  • Andre
    ZA
    2016-11-07 09:26:34

    Very good quality materials. As advertised. My wife is very happy as it is exactly what she expected.

    コメント
  • 2016-05-20 06:02:14

    aivan loistavat hansikkaat lämpimällä kelillä moottoripyörää ajaessa. hyvä pito. ei pidä tuulta mutta suojaavat hyvin lämpimällä kelillä. nämä ovat jo toiset tilaamani hanskat koska ensimmäiset meni jo käyttöön toiselle perheenjäsenelle. kiitän suuresti :)

    コメント
  • talbr
    IL
    2016-10-30 09:56:11

    but. i order a m size gloves for my son. i got xl size and they to big for him

    コメント (2)
  • 2018-08-08 02:57:01

    Перчатки соответствуют заявленным характеристикам.

    コメント
  • ADIL8
    MA
    2016-05-24 06:52:21

    Thank you for the product

    コメント
  • 2016-05-20 06:04:47

    parhaat moottoripyöräillessä käytettävät hanskat lämpimälle kelille. en voi kuin kehua :) tulen tilaamaan toiset.

    コメント
Show:

    Go to page

    Go

    あなたにおすすめの商品

    recommendation for you
    • 1,930円
    • 1,286円
    • 1,501円
    • 1,286円
    • 750円
    • 643円
    • 643円
    • 701円
    • 1,501円
    • 965円
    • 857円
    • 643円
    • 514円
    • 3,110円
    • 3,218円
    • 551円
    • 364円
    • 3,538円