配送先 United Kingdom , USD

お客様レビュー

4.32 から 5
レビューを書きます。
  • すべてのレビュー (161)
  • 画像 (15)
  • ビデオ (0)
  • オールスター
    • オールスター(190)
    • 5スター(180)
    • 4スター(7)
    • 3スター(1)
    • 2スター(1)
    • 1スター(1)
並び替え:
トップレビュー
  • トップレビュー
  • 最も役立つ
  • 新着商品
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2020-03-05 11:39:20

    Entrega rápida, embalagem perfeita. Falta experimentar.

    コメント (1)
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2020-02-18 11:36:17

    Produto excelente. Chegou antes do tempo previsto.

    コメント (1)
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2020-01-14 06:22:16

    Tutto ok, funziona correttamente, grazie

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-09-24 12:46:04

    نفس المواصفات واصليه شكرا للبائع

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-08-14 12:54:56

    good price

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-05-07 10:31:30

    Merhabalar. Ürün problemsiz bir şekilde adresime teslim edildi. Ancak ürünün yanında şarj adaptörünün ve de kutu içerisinde gelmemesi tek olumsuz yönüydü diyebilirim. Sonuç itibariyle gayet memnunum. Teşekkürler Banggood. & Hello. The product was delivered to my address without any problem. However, the product's next to the charger adapter and the box did not come in the only negative aspect I can say. As a result, I am very pleased. Thanks Banggood.

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:
    Excelente como escuta. No Brasil não funciona GPS

    2017-09-05 23:41:34

    Produto veio de acordo com a compra. Excelente como escuta não funciona a função GPS no Brasil (mas comprei sabendo). Foram 7 dias até chegar no Brasil (parabéns Banggood) porém foram 50 dias úteis no total até a entrega (culpa dos Correios daqui). Recomendo o produto.

    コメント (1)
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:
    Good quality fast shipping!

    2016-08-20 02:13:20

    The package was intact. The delivery was fast, the items works as it is intended. I recommend the seller. I very satisfied. It was a very good bargain. Thank you Banggood!

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:
    Unboxing Mini A8 Banggood

    2017-09-09 15:47:29

    très bon qualité il fonction très bien j'aime ce produit car il est util pour les enfant et les grands parents

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:
    güzel ürün.

    2018-12-08 06:27:47

    güzel ürün . fakat 2G hat ile çalışıyormuş ve her seferinde cihaza mesaj atıp iletişim kuruluyormus bunları bilerek alın.

    コメント
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 17  

あなたにおすすめの商品

満足度調査

アプリをダウンロードして、さらに10%OFFクーポンをゲット!