配送先 United Kingdom , USD

お客様レビュー

4.98 から 5
レビューを書きます。
  • すべてのレビュー (562)
  • 画像 (97)
  • ビデオ (1)
  • オールスター
    • オールスター(562)
    • 5スター(549)
    • 4スター(12)
    • 3スター(1)
    • 2スター(0)
    • 1スター(0)
並び替え:
トップレビュー
  • トップレビュー
  • 最も役立つ
  • 新着商品
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-07-14 15:02:56

    Odličan univerzalni merni instrument! Ja sam zaista inpresioniran, potpuno je automatizovan što maksimalno olakšava primenu. Može da meri sve štoje neophodno svakom električaru. Pogledaj fotografije

    コメント (2)
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-08-30 12:07:02

    Multimetar je dobar automatski bira opyege. Kvaliteta izrade je dobar jedino bi bilo dobro da su pipalice malo duže. Multimetar je za14 dana stigao u Crnu goru, ništa nije oštećeno, sve je kao što treba da bude. OD MENE ZASAD TOLIKO KAD GA GA DETALJNIJE ISTESTIRAM NAPISACU NASTAVAK RECENZIJE

    コメント (2)
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2020-01-24 11:12:59

    ODLIČAN unimer , izuzetno lak za korišćenje, ne treba podešavati skoro ništa. Potražite predstavljanje na YouTube kanalu "ELEKTRIČAR 1" Moja iskrena i odgovorna preporuka.

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-10-30 00:58:20

    ODLIČAN unimer, potpuno automatizovan, bez ikakvih podešavanja meri, otpornost, naizmenični i jednosmerni napon. Moja iskrena preporuka, ovoga puta kupujem ga za dobrog prijatelja.

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-10-05 00:46:47

    Ponovo ga kupujem ovoga puta kao poklon prijatelju. Znači ODLIČAN instrument. Moja preporuka.

    コメント (1)
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-04-04 10:26:27

    escelente muy bueno,,recomiendo .gracias.

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-11-09 00:53:20

    ODLIČAN unimer, potpuno automatizovan, Ponovo ga kupujem, ovoga puta za servis svog bivšeg djake, jer mi se žalio da su mu majstori nekoliko unimera "spržili" zaboravivši ga na omskom području pa priključili na mrežni napon. Kod ovog unimera to se neće dogoditi. :)

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-06-11 08:16:51

    very good and very quick to use

    コメント
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 71  

あなたにおすすめの商品

満足度調査

アプリをダウンロードして、さらに10%OFFクーポンをゲット!