配送先 United Kingdom , USD

お客様レビュー

4.94 から 5
レビューを書きます。
  • すべてのレビュー (156)
  • 画像 (19)
  • ビデオ (0)
  • オールスター
    • オールスター(156)
    • 5スター(146)
    • 4スター(10)
    • 3スター(0)
    • 2スター(0)
    • 1スター(0)
並び替え:
トップレビュー
  • トップレビュー
  • 最も役立つ
  • 新着商品
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2020-01-23 01:58:48

    Брал 6А.Батарея хорошая,качество сборки норм. Элементы установлены высокотоковые (30А) sony se us18650vtc4 c4 2100ma каждый ,общая ёмкость 4200ма,что за эти деньги хорошо. К покупке однозначно рекомендую.

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-08-01 13:05:37

    Nem olyan jó minőségű, mint a gyári, de működik. Szerintem nem hozza a gyári értéket, illetve a gyári mintha stabilabb működést eredményezne. Ettől függetlenül szerintem remek vétel volt

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2020-02-11 04:30:25

    I got it in 6 week. Very good value for money. Massive piece and excellent assembly. Fits well with my original Makita drill and charger. I'm happy with it. I strongly recommend. 6 hét alatt kaptam meg. Nagyon jó ár-érték arányú. Masszív darab és kiváló az összeszerelés. Jól illeszkedik az eredeti Makita csavarozómmal és töltőmmel. Elégedett vagyok vele. Ajánlom mindenkinek. Külön jó az akksi ellenörző lámpa, ami az eredetin nincs is...

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2020-02-08 02:43:30

    batterijen laden goed op, hebben lange werkduur, krachtig voor een slagmoersleutel. Ideaal voor je materiaal! deze samen aangekocht gehad met een oplader en slagmoersleutel.

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2020-02-06 22:25:53

    really god product, fits to every makita device. Good quality. Holds well. bardzo dobry produkt. kupuje juz go drugi raz. Pasuje do wszystkich modeli makity na tego typu baterie.

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2020-01-18 03:43:36

    Good Quality.

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2020-01-17 11:58:50

    szuper termék

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2020-01-06 08:36:22

    It looks like a good quality product.

    コメント
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 20  

あなたにおすすめの商品

満足度調査

アプリをダウンロードして、さらに10%OFFクーポンをゲット!