お客様レビュー

レビューを書きます。
  • すべてのレビュー (19)
  • 画像 (1)
  • ビデオ (0)
  • オールスター
    • オールスター(19)
    • 5スター(17)
    • 4スター(2)
    • 3スター(0)
    • 2スター(0)
    • 1スター(0)
並び替え:
トップレビュー
  • トップレビュー
  • 最も役立つ
  • 新着商品
あなたの国からのレビューのみ(Japan)
|
オリジナルを表示

レビューの一部は自動翻訳されています。

  • 22/11/2018

    Bel article , bien fini , bien monté , utilisable immédiatement , pour faire bien un ponçage et une couche de vernis ou encaustique et c'est un superbe objet très pratique voir indispensable pour coudre les pièces en Cuir et la contenance entre les pinces est largement suffisante et un astucieux petit morceau de bois empêche le fil de s'accrocher dans la pince , ne manque qu'un petit aimant pour tenir les aiguilles et une protection cuir sur les mâchoires que je vais rajouter de suite pour avoir une pince parfaite ,. Merci Banggood !

    コメント
    オリジナルを表示
  • 28/01/2022

    I am satisfied with the product

    コメント
    オリジナルを表示
  • 13/07/2016

    Nie jest źle, choć dobrze że miałem swoje zniżki. Scisk wykonany dość dobrze ale wymaga wykończenia. Trzeba sfazować kanty bo inaczej będzie się zadzierał. Ruchoma deska wymaga wykończenia krzywizn bo tak jak ja dostałem nie działa dobrze, maksymalne otwieranie "wyrywa" śruby mocujące. Ta deska musi być luźna i ruchoma, może to wymagać cienkiej skórzanej podkładki pod klocek bazowy. Po dopiłowaniu krawędzi działa OK choć środkowy klocek trzeba też od strony ruchomej szczęki spiłować na półokrągło. Potem po wypolerowaniu urządzenia warto jest porządnie je nawoskować płynnym woskiem do drewna bo powierzchnie są całkiem surowe. Ale ja nawet wolę sam to robić bo mogę np. za pomocą bejcy do drewna uzyskać porządany kolor. Z racji że oś ścisku nie jest mocowana na jednej wysokości po obu stronach następuje lekkie obsunięcie ruchomej deski w czasie zaciskania, około 0,5-1 mm. Mogę urządzenie polecić ale trzeba je trochę samodzielnie wykończyć i uzdatnić.

    コメント
    オリジナルを表示
  • 03/09/2019

    I've had the stitching pony for a week now. It has made saddle stitching so much easier. It's sturdy and holds the work positively. It was easy to put together since most of that is done for you. So, I'm pretty damn satisfied with the stitching pony. It was worth every penny!

    コメント
    オリジナルを表示
  • 30/06/2016

    Très bien fini, très fonctionnelle. Livrée avec trois lames. La taille est juste parfaite pour moi. Petit détail intéressant que je n'avais pas vu dans la description, la pince peut-être tournée à 360°pour ajuster votre manière de coudre. Pour le prix c'est que du bonheur !!

    コメント
    オリジナルを表示
  • 19/07/2019

    Produto de excelente qualidade. agora vou conseguir realizar costuras bem feitas. Parabéns a Banggood e ao vendedor.

    コメント
    オリジナルを表示
  • 03/08/2019

    perfect for leather stitching... that’s what they are made for :-)

    コメント
    オリジナルを表示
  • 20/05/2019

    Excellent product. Works perfectly.

    コメント
    オリジナルを表示
  • 03/05/2019

    Good very helpful to me

    コメント
    オリジナルを表示
  • 01/04/2019

    Perfetto!

    コメント
    オリジナルを表示
Show:

    合計 0 ページ

    ページに移動

    あなたにおすすめの商品

    recommendation for you
    • US$8.99
    • US$54.99
    • US$11.05
    • US$355.99
    • US$18.99
    • US$9.86
    • US$13.99
    • US$14.69
    • US$13.64
    • US$8.99
    • US$23.99
    • US$6.99
    • US$25.99
    • US$7.99
    • US$13.99
    • US$12.99
    • US$9.99
    • US$15.99