配送先 United Kingdom , USD

お客様レビュー

4.89 から 5
レビューを書きます。
  • すべてのレビュー (19)
  • 画像 (7)
  • ビデオ (0)
  • オールスター
    • オールスター(19)
    • 5スター(17)
    • 4スター(2)
    • 3スター(0)
    • 2スター(0)
    • 1スター(0)
並び替え:
トップレビュー
  • トップレビュー
  • 最も役立つ
  • 新着商品
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-10-10 18:07:25

    Produto bom, entrega rápida.

    コメント (2)
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-08-22 15:50:30

    Very "digital" steering - throttle on/off, full left, full right - no in between. It has 4 wheel drive with 2 motors in the back as well as permanent front lights on and it nice to drive over even crude rubble Good fun for price

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-12-02 11:30:36

    produto excelente. chegou antes da data .parabéns banggood. obrigado

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-10-31 14:02:25

    Great Truck! For more info and to see it run watch my vid: https://www.youtube.com/watch?v=bspvqCSxsrA

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-10-26 04:23:36

    Сделан качественно . Двери , капот , борт не открываются . Фары светятся . Немного резкий . По размерам не уступает WPL B1 , хотя масштаб 1/18 . К покупке рекомендую .

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-10-26 04:16:13

    Товар соответствует описанию . На вид игрушка качественная . Амортизаторы солидно смотрятся . Ведущих 4 колеса ( задний и средний мост ) . Передний мост - управление вправо / влево . Из минусов : автомобиль начинает движение не плавно а сразу " рвёт " . Также кабель для подключения

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-08-15 14:09:36

    Pekný vzhľad karosérie vojenského nákladného auta veľkosti 1/18. Rozdielna je konštrukcia voči JJRC modelom nákladných vozidiel 1/16. Má 3 napravy ale poháňané sú len dve zadné napravy, každá vlastným motorom 130. Predná náprava je ovládaná len servom L-0-R. Každá náprava má 2 pružinové tlmiče. Pneumatiky sú tvrdšie. Rám nie je kovový C, napravy sú montované na kabínu vodiča a zadné na valník. Pekná hračka, možnosti na vlastne úpravy sú skromné. Veľkosť

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-12-07 11:52:24

    UN GRAN CAMION MILITAR,TODO TERRENO,BUENA TRACCION Y PUEDE CARGAR HASTA 500 GRS DE PESO,LO RECOMIENDO PARA NIÑOS Y JOVENES(ENTRE LOS 5 A 15 AÑOS)ES JUGAR EN UN MUNDO REAL PERO EN PEQUEÑO.PONE A TRABAJAR LA MENTE Y DESARROLLA HABILIDADES ,APLICA LA FISICA DESDE TEMPRANO ¿COMO?EL NIÑO-JOVEN ANALIZARA COMO SE COMPORTA EL CAMION EN UNA SUBIDA(PENDIENTE),LA RELACION PESO-VELOCIDAD,LA SUSPENSION INDIVIDUAL ETC.

    コメント
  1 2 3  

あなたにおすすめの商品

満足度調査

アプリをダウンロードして1件目の注文は$100 offにすることはお楽しみください