配送先 United Kingdom , USD
Banggoodでの%sのトップポジティブレビュー, Banggoodで最も安い価格で最高の%sを購入してください。購入する前に、%sの最も役立つ肯定的なレビューを参照してください。, rcおもちゃ、楽しいスポーツ、ファッション、人気のある電子機器
Ömer Faruk Uzun 03/03/2023
Ürün tam bir fiyat performans ürünü. 1.0 magmaweld tel ile 4 kg kaynak yaptım ve bunun 3 kg sini 1 günde kullandım ne ısınma yaptı ne kesme yaptı. Çok iyi bir ürün. Tabiki gazlı tellere göre sıçrak fazla yanması bşraz daha agresif ancak kısa sürede alışıyorsunuz güzel kaynak yapıyor. Resimlere yaptığım işi atıyorum. %99 u gazsız tel ile yapıldı. Malzeme 5mm profil ve 6mm sac...
8
コメント (10)
提出
  • mali1234567890 ömer bey iyi geceler ürün hakkında sizden bilgi alabilirmiyim

    返信 11/03/2023
  • BG524211214 merBey selamlar, ben de bu ?r?nden almak istiyorum ama profesyoneller bundan uzak durun, zl? tel a 5ld5ktan sonra k5sa s?rede bozuluyor filan diyorlar. Gaz girii var m5 ? Argon kayna5 yap5labilir mi, paslanmaz kaynatmak istesek ? Cevab5n5z i in imdiden teekk?rler...

    返信 18/03/2023
  • BG524211214 Omerbey selamlar, Turkce karakter sorunu oldugu icin yeniden yaziyorum. Ben de bu makinadan almak istiyorum fakat profesyoneller pek onermiyorlar. Ozlu teli 1kg. 0.5 kg bulamazsin. Bulsan da actiktan sonra hemen kullanmazsan bozuluyor diyorlar. Gaz girisi var m5 ? Argon kaynagi yapilabilecek tertibati var mi 304 filan paslanmaz kaynatmak istesek? Cavabini icin simdiden tesekkurler.

    返信 18/03/2023
  • BG551531213 Ömer bey tavsiye ediyormusunuz aldıjtan sonra bizi pişman edecek bi ürün mü yoksa gonjl rahatlıgıyla kulana bilirmiyiz

    返信 20/03/2023
  • ismail Ömer Bey merhaba.. Kusura bakmayın Yurt dısı alısverıslerde bıraz yabancıyım bırazda detaylı cevap bulamadıgım ıcın sızı rahatsız edıyorum bılgılendırırsenız sevınırım . Ben de bu kaynak makınasından almak ıstıyorum fakat makınayı kaca aldınız , vergılendırmeyle sıze kaca maloldu , gumrukte sıkıntı yasadınız mı . Sımdıden tesekkur ederım..

    返信 21/03/2023
  • metehan33 merhabahayırlı olsun TIG kaynak yaptınız mı?

    返信 25/03/2023
  • metehan33 depremdenkorunmak ivBlendirilmi.C2NDC3tnTbScb

    返信 25/03/2023
  • metehan33 @mali1234567890 g?mr?kvergisi 5kt5m5

    返信 25/03/2023
  • BG322416254 hayırlı geceler bey efendi bu üründen almak istiyorum nasıl bı ürün nereden gönderiliyor fiyatı ne gümrük te ne kadar aliyorlar bilgi verin efendım

    返信 06/04/2023
  • REXX5000 nice job my friend

    返信 27/12/2023
満足度調査

アプリをダウンロードして、さらに10%OFFクーポンをゲット!