お客様レビュー

4.94 から 5
レビューを書きます。
  • すべてのレビュー (418)
  • 画像 (62)
  • ビデオ (0)
  • オールスター
    • オールスター(418)
    • 5スター(396)
    • 4スター(20)
    • 3スター(2)
    • 2スター(0)
    • 1スター(0)
並び替え:
トップレビュー
  • トップレビュー
  • 最も役立つ
  • 新着商品
あなたの国からのレビューのみ(Japan)
|
オリジナルを表示

レビューの一部は自動翻訳されています。

  • 28/12/2020

    高速配信、非常に優れた画像、360度回転のカメラは、周囲の人とのコミュニケーションを可能にする内部スピーカーを持っています。動き検出器としての機能はうまく機能しますが、誰かの存在を検出すると、正確な瞬間の写真を撮影できませんでした。 メッセージだけで警告しますので、カメラを開くと何も見えません。暗いイメージの赤外線は完璧に働き、一番良いカメラです。

    コメント
    オリジナルを表示
  • 01/05/2021

    Excellent image, good wi-fi range, about 20 meters. really useful the motors to view 360º. Bought 8 cameras this time. I was tested it before. Cons: maybe they can put some protection to the package.

    コメント
    オリジナルを表示
  • 04/07/2019

    Dzień dobry. Za tę promocyjną cenę bardzo dobry produkt. Bardzo łatwa instalacja i akceptowalna jakość. Niestety bezpłatne korzystanie z chmury tylko przez 30 dni. Aplikacja YCC365 na telefon do obsługi kamer bardzo prosta w obsłudze. Kupiłem dwie kamery: czarną i białą. U mnie kamera biała ma cieplejszy odcień obrazu, a czarna chłodniejszy. Kamery mają bardzo mały pobór prądu. Te 2 A w danych technicznych to bzdura. Nawet przy włączeniu wszystkich funkcji i diod podczerwieni nie osiąga takiej wartości. Zapis na karcie micro SD tylko w plikach .V264. Do ich odtworzenia w komputerze potrzebny jest specjalny odtwarzacz na przykład V264Player. Stopień zapełnienia karty można sprawdzić na aplikacji w telefonie. Ciągły całodobowy zapis na karcie micro SD zużywa około 3 GB. Tak więc karta 32 GB wystarczy na około 7-10 dni, a 64 GB na około 15-20 dni. W zależności od warunków oświetlenia. Mówię tu o ciągłym zapisie obrazu. Za tę promocyjną cenę mogę produkt polecić o ile popracuje dłuższy czas. Pozdrawiam.

    コメント
    オリジナルを表示
  • 06/06/2019

    Όχι καλή συσκευασία, έφτασε τσαλαπατημενο. Δουλεύει όμως κανονικά. Λίγο δύσκολη στη ρύθμιση. Έχει όμως και λειτουργία να ακολουθεί την κίνηση, εκτός από την ανίχνευση κίνησης.

    コメント
    オリジナルを表示
  • 07/10/2019

    Llegaron antes de lo prometido. Ahora no traen más el cable USB que permitía alimentarla desde la PC, obligando a usar sólo la fuente provista. El embalaje llegó roto y muy golpeado (ver fotos)

    コメント
    オリジナルを表示
  • 02/09/2019

    Hello.  I received the package of the 5 cameras order number 70681488 all work well.  only one does not work vertical movement, connect and video see correct and rotation correct .  by shaking the camera you could hear detached pieces.  see attached photo. it is possible to have only the vertical movement motor ? . Thank you ..

    コメント
    オリジナルを表示
  • 29/07/2019

    Nice camera. I bought 3 and all of them work ok. it was easy to cobfigure them over the wifi to my cellphone. anyway, I choose black cameras... and the connect cable was withe. You should prepare all in the same color! Besides that, one of the cameras do not have the screw for mount it.

    コメント
    オリジナルを表示
  • 23/10/2019

    Καλή ποιότητα εύκολη χρήση Δεν είναι πολύ Καλή Στην νύχτα

    コメント (2)
    オリジナルを表示
  • 15/05/2019

    Produto de boa qualidade. Fácil de instalar e utilizar. Muito boa qualidade de imagem. Excelente...Recomendo.

    コメント (1)
    オリジナルを表示
  • 26/11/2019

    Ho acquistato 4 di queste telecamere e le ho collegate con un router che si collega ad internet con una sim. ho cosi realizzato un perfetto controllo della mia casa di campagna che mi avvisa prontamente ad ogni movimento o suono captato sia di giorno che di notte. sono equipaggiate con sim 32 Gb e non collegate al cloud. penso dii acquistarne altre. Funzionano perfettamente con le APP ycc365, eyeplus e digoo cloud.. le foto isono in bassa risoluzione

    コメント
    オリジナルを表示
Show:

    合計 0 ページ

    ページに移動

    あなたにおすすめの商品

    recommendation for you
    • 3,668円
    • 3,026円
    • 3,001円
    • 5,003円
    • 2,890円
    • 5,670円
    • 4,113円
    • 3,779円
    • 3,001円
    • 2,112円
    • 1,667円
    • 4,113円
    • 1,556円
    • 10,229円
    • 3,668円
    • 3,224円
    • 2,000円
    • 1,778円