お客様レビュー

レビューを書きます。
  • すべてのレビュー (71)
  • 画像 (10)
  • ビデオ (0)
  • オールスター
    • オールスター(71)
    • 5スター(68)
    • 4スター(3)
    • 3スター(0)
    • 2スター(0)
    • 1スター(0)
並び替え:
トップレビュー
  • トップレビュー
  • 最も役立つ
  • 新着商品
あなたの国からのレビューのみ(Japan)
|
オリジナルを表示

レビューの一部は自動翻訳されています。

  • GijVIP4
    IT
    13/04/2021

    Spettacolare! Non solo un microscopio. Un prodotto professionale. Non dimenticate di inserire una sceda micro-SD .

    コメント (5)
    オリジナルを表示
  • 28/08/2021

    非常に良いエンド 作業

    コメント
    オリジナルを表示
  • 12/07/2021

    Très bon produit, reçu très rapidement, pas encore essayé, mais de bonne facture, pied robuste sans jeux, les touches sur la caméra sont très bien. Tous les câbles, télécommande et alimentation sont présentent

    コメント
    オリジナルを表示
  • 04/03/2021

    Windows 10では、USBカメラとして認識され、USBバス電源で動作します。この方法で使用するために12Vまで接続する必要はありません。 HDMI経由で使用したい場合は、もちろん電源を供給する必要があります。 値段は驚くほどシャープです。 レンズの直径は限られているので、被写界深度が浅いことは驚くことではありませんが、SMDをはんだ付けする際に何をしているかを把握できる深さです。

    コメント
    オリジナルを表示
  • 19/03/2019

    Hayear 14M pixels usb microscope. really awesome. you need to buy one. excellent for hobby and academic.

    コメント
    オリジナルを表示
  • 03/12/2018

    Jestem bardzo mile zaskoczony mikroskop jest bardzo ładnie wykonany a cała podstawa metalowa . Kamera ma parametry jakie podaje producent , pozwala na bardzo duży zakres powiększeń i co ważne przy pracy z elektroniką wygodne powiększenie uzyskuje się z odległości ok 12 cm co pozwala np. na lutowanie pod mikroskopem . Do współpracy używam 24 calowego monitora który rozpoznaje źródło hdmi jako 1920 na 1080 i obraz jest faktycznie rewelacyjny . Świetnie nadaje się również do oglądania różnych owadów liści a widok jest rewelacyjny . Świetne narzędzie i pomoc naukowa dla studentów i nauczycieli . Poza tym bardzo wygodne narzędzie do pomiarów po podłączeniu przez usb pozwalające mierzyć na dowolnej siatce stworzonej do własnych potrzeb .

    コメント
    オリジナルを表示
  • 29/03/2021

    Very fas delivery to Ireland about week, great product thx.

    コメント
    オリジナルを表示
  • 27/01/2021

    非常に良いスペックVFM!

    コメント
    オリジナルを表示
  • 18/04/2019

    Great product for good price, only minus is, that you send me power adaptors with wrong plug (US instead of Europe)

    コメント
    オリジナルを表示
  • 13/01/2022

    おはよう、こんばんは 私は2日前に私の荷物を受け取った フランスサイズのコンセントと完璧なフレンチメニューが魅力 私はこの製品を強くお勧めします ありがとう

    コメント (1)
    オリジナルを表示
Show:

    合計 0 ページ

    ページに移動

    あなたにおすすめの商品

    recommendation for you
    • US$75.99
    • US$12.99
    • US$61.99
    • US$75.99
    • US$26.99
    • US$26.99
    • US$21.99
    • US$22.99
    • US$69.99
    • US$189.99