お客様レビュー

レビューを書きます。
  • すべてのレビュー (334)
  • 画像 (28)
  • ビデオ (0)
  • オールスター
    • オールスター(334)
    • 5スター(325)
    • 4スター(8)
    • 3スター(1)
    • 2スター(0)
    • 1スター(0)
並び替え:
トップレビュー
  • トップレビュー
  • 最も役立つ
  • 新着商品
あなたの国からのレビューのみ(Japan)
|
オリジナルを表示

レビューの一部は自動翻訳されています。

  • 23/04/2021

    Awaited a litlle but they seems to be a good product,not yet tested,some results coming soon.Serious seller,recommended!

    コメント
    オリジナルを表示
  • 08/04/2021

    Haven't tested yet but seems to be of adequate quality!

    コメント
    オリジナルを表示
  • 28/02/2021

    素敵な結婚

    コメント
    オリジナルを表示
  • 02/02/2021

    新しいメンバーをプレゼントありがとう

    コメント
    オリジナルを表示
  • 01/04/2021

    いい道具だ 鋭く見える。

    コメント
    オリジナルを表示
  • 24/06/2019

    W zasadzie to kupiłem prawie cały komplet: 2mm, 3mm, 4mm, 5mm i 6mm. Próby wykazały znakomitą jakość frezów, bardzo dokładnie obrobione, gładkie powierzchnie i precyzyjne ostrzenie. Ze względu na mały kąt zwojów, minimalnie podnosi krawędź obrabianego materiału. Obrobione powierzchnie, są natomiast gładkie i równe. Znakomita jakość!

    コメント
    オリジナルを表示
  • 24/06/2019

    Znakomita jakość, bardzo ładnie obrabiają aluminium. Dobrze robią sloty o szerokości freza. Z tym mam szczególne problemy, bo maszynka jest nieco "miękka" i czasem wpada w wibracje.

    コメント
    オリジナルを表示
  • 20/06/2019

    Una buena broca, resistente aunque no le he puesto demasiada tención las medidas son exactas y tiene muy buen filo, de momento solo le cortado MDF y pino y funcionan bien la recomiendo

    コメント
    オリジナルを表示
  • 02/01/2020

    タイムリーな配達 良質のカッター。

    コメント
    オリジナルを表示
  • 01/11/2018

    are drillpro and PPK same. anyhow, good product. 3 flutes, 3mm cutting length,4mm shank dia, no coating- so sharp, 1mm dia, i like this type endmill among all.

    コメント
    オリジナルを表示
Show:

    合計 0 ページ

    ページに移動

    あなたにおすすめの商品

    recommendation for you
    • 868円
    • 2,085円
    • 2,317円
    • 2,317円
    • 3,940円
    • 810円
    • 1,738円
    • 1,274円
    • 1,158円
    • 1,854円
    • 2,781円
    • 1,158円
    • 1,622円
    • 3,708円
    • 1,390円
    • 1,622円
    • 1,622円
    • 1,320円