お客様レビュー

4.92 から 5
レビューを書きます。
  • すべてのレビュー (130)
  • 画像 (21)
  • ビデオ (0)
  • オールスター
    • オールスター(130)
    • 5スター(121)
    • 4スター(8)
    • 3スター(1)
    • 2スター(0)
    • 1スター(0)
並び替え:
トップレビュー
  • トップレビュー
  • 最も役立つ
  • 新着商品
  • Koňo
    SK
    2020-10-07 05:06:47

    SK - Produkt dorazil v poriadku a bez problémov. Rýchlo z CZ skladu. Je to klasická meteostanica značky Digoo. Spracovanie je kvalitné a dizajn je tiež pekný. Jediným problémom týchto meteostaníc sú pozorovacie uhly. Na priamo je to super ale zo spodu, z vrchu a z bokov je to horšie. Ale za tie peniaze myslím že dobrá vec. Ďakujem Banggood. ENG - The product arrived in order and without problems. Fast from CZ warehouse. It is a classic Digoo weather station. The workmanship is

    コメント
  • 2019-11-20 08:26:29

    super cena príjemné podsvietenie a tak isto aj výhoda že bez podsvietenia je vidieť na čísla čo je super dokúpil som ešte jeden senzor. proste dobrý výrobok spracovanie celkovo

    コメント
  • nizaram
    IT
    2020-01-12 05:43:24

    Ottimo prodotto, utile come orologio ma soprattutto funzionale per monitorare la temperatura e l'umidità di tre sensori piu quello interno della stazione stessa. Spedizione arrivata puntuale! Consigliato

    コメント
  • 2019-11-29 12:22:01

    По заказу и доставке замечаний нет, всё как всегда на высоте. Сам прибор пока как-то разочаровал: контроллер и 2 датчика в пределах одного помещения, дистанция чуть больше трёх метров, и показания различаются по температуре на 6-8°C… Большие сомнения, насколько можно доверять

    コメント
  • 2019-12-10 12:48:12

    ölcümlemesi iyi. farklı cihazlarla aynı anda ölcüm yaptıgımda , sadece ondalık farklar gözlemledim. ancak saat ve tarih gosteren kısım cok küçük. uzaktan gözükmüyor. genel görüntü çok şık. dokunmatik iyi çalışıyor.

    コメント
  • Gregson
    AU
    2020-06-21 06:00:57

    Great little weather station, easy to set up and use. Good quality display, except for one small glitch I found.....the top and bottom segments of the outdoor humidity digits don't appear when the Humidity is "88%". See attached photo. Otherwise, a good product.

    コメント
  • digiway
    HU
    2020-06-19 03:47:46

    ..

    コメント
  • burakdr
    TR
    2020-06-16 05:09:50

    mükememel

    コメント
  • Falank
    HU
    2019-11-29 05:15:30

    Köszönöm gyorsan megérkezett! A műanyag minősége nem egy top terméké, de ennyi pénzért tökéletes. Gyorsan be lehet programozni, elég pontos a hőmérő is.

    コメント
  • fcb21
    SK
    2020-01-09 05:43:53

    Spokojnost s vyrobkom

    コメント
Show:

    Go to page

    Go

    あなたにおすすめの商品

    recommendation for you
    • 2,445円
    • 1,915円
    • 2,010円
    • 1,062円
    • 7,550円
    • 7,443円
    • 531円
    • 1,701円
    • 318円
    • 2,551円
    • 3,072円
    • 531円
    • 850円
    • 318円
    • 1,807円
    • 4,253円
    • 1,083円
    • 1,701円