お客様レビュー

レビューを書きます。
  • すべてのレビュー (122)
  • 画像 (24)
  • ビデオ (0)
  • オールスター
    • オールスター(122)
    • 5スター(107)
    • 4スター(4)
    • 3スター(7)
    • 2スター(2)
    • 1スター(2)
並び替え:
トップレビュー
  • トップレビュー
  • 最も役立つ
  • 新着商品
あなたの国からのレビューのみ(Japan)
|
オリジナルを表示

レビューの一部は自動翻訳されています。

  • 27/01/2022

    いつものように、ブリッツウルフは失望しません! これは良質のプラスチックで、マットな質感と感触を持っています。 クリップは頑丈でタイトです。 ヘッドホンジャックも非常にタイトで充電ポートもあります。 驚いたことに、レシーバーは予想よりもはるかに大きいことが判明しましたが、これは問題ではありません。 実際、それは完璧なサイズです。 私の手にぴったりとフィットし、コントロールは特に音量ボタンを使用するのに非常に快適です。 あなたが支払っている価格のために、オーディオ品質は素晴らしいです。 しかし、音楽(ノイズフロア)を演奏すると、多少聞こえてくるヒスン音がありますが、非常に低い音量で聴くと、不快になることもありますが、音楽を聞きながら、公共交通機関の外にいるか、何かやることから、聴くことができると思います。 オーディオボリュームについて話す。 これは大声だ! 非常に大きな声です! 私にとって、ボリュームバーの中途半端でも快適なリスニングボリュームは、下の方寄りです。 低レイテンシ機能は、本当に機能します! レイテンシーをテストする特別なビデオをプレイし、レイテンシーを劇的に低減しました。 レイテンシーはまだありましたが、かなり低かったです。 Samsung s7 (Bluetooth 4.2) と samsung a51 (Bluetooth 5.0) を使用する場合は、オーディオコーデック AAC と SBC のみ使用できます。 これが私が悲しかった唯一の欠点です。 そこにははるかに良いと効率的なコーデックがありますが、この価格の時点では文句を言うことはできません。 これは私の携帯電話の問題かもしれませんが、私は非常に疑っています。 コントロールは非常にうまく機能し、ボリュームはPCとアンドロイドで機能します。 全体的に、私はそれをお勧めしますが、あまり期待していません。 ビルド品質が良く、オーディオ品質が良いです。 バッテリーをテストしたことがないので、後でレビューを編集して、それを含めることができることを願っています。 あなたのパッケージが破損している可能性がありますことに注意してください、私のパッケージは角に巨大なくぼみを持っていた。 しかし、製品には影響はなかったようです。

    コメント (2)
    オリジナルを表示
  • 26/04/2022

    優れた B レシーバー! バッテリーはとても気持ちよく、プラスチックはとてもソフトな感じです! 携帯電話からAVアンプへのb伝送を可能にするために、現在、ホームシネマの一部として使用しています。 これまでのところ、サウンドは優れており、接続が外れません! デバイスのサイズは完璧です。 小さすぎず大すぎず

    コメント
    オリジナルを表示
  • 29/03/2022

    BlitzWolf® BW-BR0 Pro bluetooth 5.1 Wireless Audio Receiver gautas pagal Free Trial programą. Pristatymas greitas. Tačiau buvo problemos su deklaravimu. Reikėjo įrodyti, kad aš nieko nemokėjau ir nemokėsiu PVM. Tas pavyko, bet už tarpininko deklaranto paslaugas teko sumokėti 6,99 Euro. Tad nelabai Free :( Supakuota tradiciškai, juodas Banggood maišelis, viduje gamyklinės pakuotės dėžutė. Komplekte pats aparatas, USB laidas, laidas su 3.5 mm audio kištukais, instrukcija keliomis kalbomis. Kas liečia pati imtuvą, tai viskas veikia kaip aprašyta. Valdymas suprantamas ir aiškus. Susiejimas su telefonu iš pirmo karto, jokių problemų. Garsas be trukdžių. Aišku nereikia tikėtis Hi-End kokybės, ne tas lygis ir kaina. Garsas reguliuojasi gerai. Atkūrimą telefone galima pastatyti ant pauzės ir tęsti. Atsieti nuo vieno telefono prie kito irgi paprastą. Viskas labai aiškiai aprašyta instrukcijoje. Veikimo atstumas nemažiau 10 metrų, signalas sklinda per perdangas ir sienas gerai. Įmontuotas mikrofonas leidžia atsiliepti į skambuti ir vesti pokalbį. Tad galima naudoti kaip laisvų rankų įrangą vairuojant transporto priemonę. Baterija įmontuota, talpa pagal pateiktą informaciją 110 mAh turėtu veikti 8 valandas nepertraukiamai. Pats aparatas nedidelis, telpa net nedidelėje kišenėje. Segtuko pagalba galima prisegti prie drabužių. Dabar išvados dėl savęs. Ar pirkčiau? Galbūt, jei reiktų pigios laisvų rankų įrangos su laidinėmis ausinėmis. Kas nelabai patogu ir praktiška. Ar kaina atitinka kokybę? Mano atveju taip, nepamirškime, kad mokėjau 6.99 Euro :) Baterijos talpa ir ilgaamžiškumas? Mano požiūriu, visa dabartinė smulki technika su tokio tipo baterijomis vienkartinė. Sugedus baterijai, pakeitimo nėra arba neapsimoka. Tai minusas. Rekomenduoju su išlygomis.

    コメント
    オリジナルを表示
  • 28/03/2022

    パッケージは良い状態で到着した。 私より 時間がかかった バングッドから来たのに 結構だ 受信機の大きさは予想より少し大きいですが、それは悪いことではないと思います。 受信機は、それが何をすべきか、それはコード付きヘッドフォンまたはイヤホンをワイヤレスに変えます。 接続は簡単で、音が十分に大きいです。 VP13のプロジェクターと接続しましたが、映像に比べて音の遅延はありませんでした。 私はまだ最初の充電中なので、すぐにバッテリーの寿命について言えません。 数週間後、フィードバックを追加するかもしれません。

    コメント
    オリジナルを表示
  • 05/03/2022

    すごい!! 似たような商品をBW1に交換しました。 実際には充電が保持され、電源からのフィードバックはスピーカーから完全に送信されません。 スティックラジオの音はさらに良くなりました

    コメント
    オリジナルを表示
  • 06/01/2022

    すべての点で、それは5*評価に値する。 私の期待は完全に満たされています。 完璧、非常に良い品質!

    コメント (1)
    オリジナルを表示
  • 25/01/2022

    私はそれを好きだった。 いつもBlitzWolfは高品質の製品を作るように、小さくて控えめな私の好きな方法

    コメント
    オリジナルを表示
  • 19/01/2022

    有名なブリッツウルフから 高品質の製品です 迅速かつ問題のないBlutooth接続は、アプリの説明を行います。

    コメント (6)
    オリジナルを表示
  • 24/03/2022

    Nagyon szép, igényes kidolgozás. Hangminõség és a hangerõ is kifogástalan, kezelõszervek is renrben vannak.

    コメント
    オリジナルを表示
  • 09/05/2022

    A fiam tesztelte. szerinte nagyon jó a hangja. Ajánlom.

    コメント
    オリジナルを表示
Show:

    合計 0 ページ

    ページに移動

    あなたにおすすめの商品

    recommendation for you
    • US$8.99
    • US$14.99
    • US$16.99
    • US$30.99
    • US$5.99
    • US$12.99
    • US$28.47
    • US$2.99
    • US$14.99
    • US$27.99