配送先 United Kingdom , USD

お客様レビュー

4.82 から 5
レビューを書きます。
  • すべてのレビュー (71)
  • 画像 (14)
  • ビデオ (0)
  • オールスター
    • オールスター(71)
    • 5スター(60)
    • 4スター(10)
    • 3スター(0)
    • 2スター(1)
    • 1スター(0)
並び替え:
トップレビュー
  • トップレビュー
  • 最も役立つ
  • 新着商品
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-08-20 23:55:28

    As described👍

    コメント (5)
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-10-12 13:07:09

    Ótimo produto.porem pensei que era Power bank.e na verdade era case para eu mesmo montar uma PowerBank

    コメント (6)
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-11-27 12:16:30

    No estoy contento con este producto , no pone nada de que no viene las conexiones de las baterías y tienes que conectarlas tu sin ningún circuito

    コメント (3)
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-12-09 14:39:56

    o produto não vem com bateria, não serve pra nada!

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-10-23 07:37:34

    Ürünle ilgili görüşlerim. - Kutunun yan açma düğmesi içinden çıkmadı. - Pil yuvalarında bağlantı yok. - Elektronik devresi tamir görmüş. - Paketleme kötüydü. + Plastik malzeme kaliteli. Not: Ürün için 14.45 TL gümrük vergisi ödedim.

    コメント (4)
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2020-01-14 03:50:43

    this is fraud

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2020-01-10 10:36:47

    The product arrived completely disassembled as can be seen in the photo that follows attached, I would like to know how should I proceed to change this device, because it is not in use. Att, Lourdes

    コメント (1)
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2020-01-27 11:19:37

    ma cosa mi avete spedito cosa mi serve questa scatola di plastica vuota senza batterie ma che cazzo mi mandate chiederò un risarcimento con PayPal.

    コメント
  1 2 3 4 5 6 7 8 9  

あなたにおすすめの商品

満足度調査

アプリをダウンロードして、さらに10%OFFクーポンをゲット!