お客様レビュー

4.89 から 5
レビューを書きます。
  • すべてのレビュー (28)
  • 画像 (3)
  • ビデオ (0)
  • オールスター
    • オールスター(28)
    • 5スター(26)
    • 4スター(1)
    • 3スター(1)
    • 2スター(0)
    • 1スター(0)
並び替え:
トップレビュー
  • トップレビュー
  • 最も役立つ
  • 新着商品
あなたの国からのレビューのみ(Japan)
|
オリジナルを表示

レビューの一部は自動翻訳されています。

  • 07/08/2020

    バングッドは いつも必要な物だ

    コメント
    オリジナルを表示
  • 06/10/2019

    - Prišiel mi tovar ,problémy neboli. Okrem jednoho, Meracie prístroje neboli nakalibrované. Jeden dokonca nemal ani zafixovaný druhý koniec senzora. Postup aspoň približnej kalibrácie: (pozri foto v prílohe) 1) otvoríme prístroj opatrným páčením zadného víčka (napr.nožom,ostrým skrutkovačom a pod.) 2) kalibrovaný aj kalibračný vlhkomer dáme do tesnej blízkosti a ponecháme dlhí čas na ustálenie hodnôt (asi pol dňa) 3) odstránime fixáciu senzora 4) jemným pootáčaním konca spirály senzora pinzetou nastavime hodnotu vlhkosti ako na kalibračnom vlhkomeri. 5) zafixujeme koniec spirály napr.. blitzkleberom, kvapkou laku alebo iným vhodným lepidlom 6) opatrne uzatvoríme víčko Merací prístroj je jednoduchý, údaje sú informatívne. Na použitie v humidori ale postačuje.

    コメント
    オリジナルを表示
  • 16/08/2019

    Accurate and compact, this hygrometer works like a charm. It looks good and is easy to read. 5 stars.

    コメント
    オリジナルを表示
  • 10/06/2021

    Gauge was not attached to the backing, so regardless of humidity it would not read. Opened product and glued down. Now it works

    コメント (1)
    オリジナルを表示
  • DAKVIP1
    IN
    14/08/2019

    The size of analog hygrometer is of wristwatch solid metal, seems well built very happy with this product. I have bought 7 pieces and all have the same 75% of humidity in the meter, and I have checked it working properly. Value for Price: 4 Star Quality:5 Star Appearance:5 Star Overall Rating: 5 Star If you like this product go and get it.

    コメント
    オリジナルを表示
  • 25/11/2019

    Dear All, Received the two gauges broken, one the indicator needle is stuck does not work, the other the indication wheel is lose and rotates 360 degrees indicating nothing. My first 4 orders from banggood are not well and i dont think i should by anymore. Thanks

    コメント
    オリジナルを表示
  • 05/09/2019

    Ich bekome schnell Meter aber ein Problém: 1) keine funktion 2) problém in andere Seite 3) ich muss demontiren 4) justieren durch die Bangood Humidity meter 5) zusamen stellung. - Jezt ist alles in Ordnung. Ich bestelle noch 2 stuck.

    コメント
    オリジナルを表示
  • 31/01/2019

    Se ve bien acabado y de calidad, perfecto para encajar en un recipiente y controlar desde el exterior la humedad del interior

    コメント
    オリジナルを表示
  • 07/04/2020

    非常に見ていいが、唯一のおもちゃ! それは、ほとんどオーキングすることはできません、それぞれ調整。

    コメント
    オリジナルを表示
  • 05/04/2020

    私はこの商品を購入し、私はそれが最高の品質であることを非常に満足しています Banggood から購入 最高のアイテム あなたはそれ以外でなければなりません 最高の品質

    コメント
    オリジナルを表示
Show:

    合計 0 ページ

    ページに移動

    recommendation for you
    • 3,350円
    • 1,116円
    • 1,116円
    • 1,451円
    • 3,685円
    • 4,019円
    • 4,913円
    • 1,451円
    • 1,339円
    • 2,232円
    • 1,116円
    • 1,674円
    • 1,339円
    • 2,711円
    • 1,227円
    • 669円
    • 3,572円
    • 4,801円