お客様レビュー

レビューを書きます。
  • すべてのレビュー (609)
  • 画像 (69)
  • ビデオ (2)
  • オールスター
    • オールスター(609)
    • 5スター(581)
    • 4スター(21)
    • 3スター(5)
    • 2スター(0)
    • 1スター(2)
並び替え:
トップレビュー
  • トップレビュー
  • 最も役立つ
  • 新着商品
あなたの国からのレビューのみ(Japan)
|
オリジナルを表示

レビューの一部は自動翻訳されています。

  • 29/12/2020

    製品が到着しました。 私は少し希望でインストールします。 ある製品が機能している。 すべてのバングッドにおめでとうございます 万一、大丈夫なら、あなたからもっと買い物をします。

    コメント
    オリジナルを表示
  • 23/12/2020

    大丈夫だ

    コメント
    オリジナルを表示
  • 03/02/2021

    よし

    コメント
    オリジナルを表示
  • 29/01/2021

    良い、よく製品を構築します。 推奨

    コメント
    オリジナルを表示
  • 14/01/2021

    15日で到着した うまくいく。

    コメント
    オリジナルを表示
  • 04/10/2016

    EN: This backlight came to Poland in 24 days. Not bad. Very nice box, looks really professional. Lamp works very nice, light very bright. Mounting very easy and of course pilot to remote control. Like in the cars, looks good and its not a cheap material. Connection with lamp fast and simply. Alarm works perfectly, really noisy. USB connection to charging. Manual in english. What You need more? My thinkinks after 1 month. 1. What if someone will try to still Your bike when Your ride on it??? That's why pilot hang on my neck. Mounting pilot on bike, in my opinion, it's not a good idea. I can switch it ON when someone will ran away. 2. Mounting a lamp, in my opinion, should be more stronger. If You are a thief, probably You can destroy this lamp, when alarm is ON, (or crash it and throw away) without even using a lot of strength. I'm very satisfied. PL: Lampka przyszła do Polski w 24 dni. Samo pudełko już pokazuje, że producent chce, żeby wyglądało to profesjonalnie i to naprawdę wygląda profesjonalnie. Każda część ma swoje wytłoczenie i nic po pudełku nie lata, tylko leży ładnie, ciasno wciśnięte i czeka. Pilot z fajnego plastiku, nic nie trzeszczy, nic nie wygina się, jestem bardzo pozytywnie zaskoczony jakością tego sprzętu. Połączenie działa perfekcyjnie pomiędzy lampką, a pilotem. Każde naciśnięcie przycisku jest dodatkowo sygnalizowane diodą na pilocie, dla pewności. Po włączeniu alarmu, pierwsze dotknięcie rowera i 3 krótkie sygnały dźwiękowe, dla ostrzeżenia. Bardzo głośne. Kolejne dotknięcie rowera i już alarm się włącza na stałe. Można go już wtedy wyłączyć tylko pilotem, będzie wył, aż do końca świata, albo końca baterii... Światło bardzo jasne. Do wybrania kilka opcji, wszystkie migające: krócej albo dłużej. Czego chcieć więcej? Moje wnioski po 1 miesiącu. 1. Pilot powiesiłem sobie na smyczy, na szyi. Ponieważ jak mnie ktoś zatrzyma i będzie chciał zabrać mi rower to co zrobię, jak pilot zamontowany na kierownicy??? A tak włączę kiedy chcę. 2. Moim zdaniem mocowanie pod siodełkiem powinno być jednak mocniejsze, bo z tego co mi się wydaje, to dałbym radę wyrwać lampkę bez jakiegoś większego problemu, gdybym był złodziejem i takie coś zostałoby włączone. Mimo wszystko jednak polecam Najlepsze połączenie to mocne zapięcie i to właśnie zabezpieczenie - lampka z alarmem na wstrząs. Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Polecam

    コメント
    オリジナルを表示
  • 22/09/2016

    I was just looking for a bright and rechargable rear-light when I ran into this device. And, after I received it within 2 weeks after ordering, I am more than satisfied. As a rear light it is very bright, and rechargable with any USB-charger. But it has more: remote control over more than 100 meters, and a very well made anti-theft alarm. I am very happy with it, and can recommend it!

    コメント
    オリジナルを表示
  • 02/10/2016

    Personalmente non ritengo importante l'allarme antifurto, perché una bicicletta è leggera e colui che parcheggia un'altra bici nella rastrelliera vicina potrebbe facilmente metterlo in azione, o un pedone che la tocca. Invece è molto interessante poter ascoltare il suono richiamato se la bici è in fila fra tante altre. Sulle qualità tecniche dell'oggetto non posso dire altro che la luce del fanale funziona, perché essendo un regalo non ho la possibilità di testarlo direttamente.

    コメント
    オリジナルを表示
  • 08/09/2016

    отличная комбинированная мигалка, гудок и сигнализация с датчиком движения. Управляется беспроводным пультом, и заряжается от microUSB. Считаю идеальный девай за свои деньги, альтернатив в таком ценовом диапазоне нет.

    コメント
    オリジナルを表示
  • 03/09/2016

    Remek kis eszköz. Ügyelni kell, hogy élesítés után már nyugalmi helyzetben legyen a kerékpár a kontroll hangig, mert, ha nem akkor nem fog riasztani. Nekem igen hasznos, kellően érzékeny és hangos kütyü. 100 méter helyett jó ha 50 méterről érzékel a riasztó, bár én igen az ölésbe raktam, a biztonság kedvéért.

    コメント
    オリジナルを表示
Show:

    合計 0 ページ

    ページに移動

    あなたにおすすめの商品

    recommendation for you
    • 1,267円
    • 1,613円
    • 2,650円
    • 1,267円
    • 3,226円
    • 1,843円
    • 1,382円
    • 1,267円
    • 1,728円
    • 1,843円
    • 921円
    • 2,535円
    • 2,189円
    • 1,958円
    • 1,036円
    • 1,382円
    • 1,267円
    • 3,111円