お客様レビュー

レビューを書きます。
  • すべてのレビュー (489)
  • 画像 (56)
  • ビデオ (0)
  • オールスター
    • オールスター(489)
    • 5スター(470)
    • 4スター(15)
    • 3スター(4)
    • 2スター(0)
    • 1スター(0)
並び替え:
トップレビュー
  • トップレビュー
  • 最も役立つ
  • 新着商品
あなたの国からのレビューのみ(Japan)
|
オリジナルを表示

レビューの一部は自動翻訳されています。

  • 25/09/2021

    たいへん良い

    コメント
    オリジナルを表示
  • 22/10/2017

    Замовляю вже не перший раз перехідники для валів. Цього разу купив на вал 12мм. Все як і у попередніх покупках - хороша якість, добре відцентровано. Дуже добре, що й ключ у комплекті. Покупкою задоволений. Рекомендую!

    コメント
    オリジナルを表示
  • 21/10/2018

    This is a very good quality 5mm Shank M10 Arbor mandrel connector. In following photos i present how this can be combined with 1.5-10mm M10 Angle Grinder Electric Drill Chuck (https://www.banggood.com/1_5-10mm-M10-Angle-Grinder-Electric-Drill-Chuck-Adapter-for-Electric-Drill-Tool-p-1123831.html?p=P828165195951201606J) and with Machifit 775 795 895 Motor (https://www.banggood.com/Machifit-775-795-895-MotorMotor-Bracket-DC-12V-24V-3000-12000RPM-Motor-Large-Torque-Gear-Motor-p-1342261.html?p=P828165195951201606J) to make a very powerful and useful DIY Electric Drill Tool. Shipping and delivery times was very fast as usual. PS. The package i received had not an allen key, but this is not a big deal for me ...

    コメント
    オリジナルを表示
  • 18/01/2018

    Купил для маленькой циркулярки, под диски 85 мм с отверстием 10 мм. Закрепил на валу 8 мм, не бьет, село плотно. В комплекте нет шайбы и гайки, но это находится легко. Рекомендую.

    コメント
    オリジナルを表示
  • 16/10/2017

    Якість як завжди, на висоті. Замовляв цього разу на 5мм, 2шт. Отримав вчасно, адаптери додатково ще укомплектували шестигранними ключами. Напевно я отримав їх в якості бонуса, бо купив вже напевно з десяток таких адаптерів, всіх розмірів. Покупкою задоволений. 5 балів.

    コメント
    オリジナルを表示
  • 13/08/2019

    Переходник хороший, но прислали не тот. Я заказывал другого диаметра. Служба доставки MaxiPost отвратительная. Очень долго держали у себя, в конечном итоге передали почте России

    コメント
    オリジナルを表示
  • 19/09/2017

    Купляю вже не перший раз ці насадки. Хороша якість, виготовлені з твердого металу, дуже добре стикуються з гайкою і шайбою для болгарки Макіта, куплені тут же, в цьому магазині. На вал одягається без люфту, добре відцентровано. Покупкою задоволений на всі 5 балів.

    コメント
    オリジナルを表示
  • 06/09/2017

    Все як на фото. Якісний товар, виготовлений із сталі. Потрібна річ в господарстві, особливо для тих, хто займається конструюванням різних механічних пристроїв. Довго не міг знайти саме такого перехідника для мого мотора, поки тут не побачив, та й ціна прийнятна. На вал 10мм находить добре, без зайвого люфту, добре фіксується гвинтами. Одним словом, покупкою задоволений, магазин рекомендую!

    コメント
    オリジナルを表示
  • 06/09/2017

    Якісний товар, виготовлений із сталі. Потрібна річ в господарстві, особливо для тих, хто займається конструюванням різних механічних пристроїв. Довго не міг знайти саме такого перехідника для мого мотора, поки тут не побачив, та й ціна прийнятна. Одним словом, покупкою задоволений, магазин рекомендую!

    コメント
    オリジナルを表示
  • 18/01/2018

    Купил для небольшой циркулярки. Под пилу 85 мм, отверстие 10 мм. Не бьет, село на вал 8 мм плотно. Рекомендую.

    コメント
    オリジナルを表示
Show:

    合計 0 ページ

    ページに移動

    あなたにおすすめの商品

    recommendation for you
    • 1,156円
    • 4,744円
    • 3,240円
    • 3,461円
    • 7,638円
    • 809円
    • 5,207円
    • 4,860円
    • 6,712円
    • 1,156円
    • 3,934円
    • 925円
    • 2,429円
    • 7,273円
    • 2,314円
    • 5,786円
    • 4,397円
    • 1,388円