配送先 United Kingdom , USD

お客様レビュー

4.92 から 5
レビューを書きます。
  • すべてのレビュー (51)
  • 画像 (8)
  • ビデオ (0)
  • オールスター
    • オールスター(51)
    • 5スター(47)
    • 4スター(4)
    • 3スター(0)
    • 2スター(0)
    • 1スター(0)
並び替え:
トップレビュー
  • トップレビュー
  • 最も役立つ
  • 新着商品
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-11-18 15:56:28

    ürün gayet kaliteli,çok güzel makine, ürünün iki hazneli olması güzel, süpürme için ayrı paspas için ayrı hazneleri var. tek sıkıntısı mi home Çin ana bilgisayarların da var.Aldığınızda bölgeyi Çin yaparsanız iyi olur ürün orada bulunuyor. Türkiye serverlarında ürün olmadığı için bağlantı kursanızda cihaz görünmüyor. Türkiye serverlarına da eklenmesini dört gözle bekliyorum çünkü Türkiye ana bilgisayarları yoğun değil daha hızlı cevap alınıyor.

    コメント (7)
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-11-18 20:18:01

    Excelente producto pensé que era más ruidoso pero la aspiración es suave y el caminar también, muy conforme..

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-12-15 10:57:35

    ürün çok güzel 2 haftadır kullanıyorum, 15 günde elime ulaştı. mobilden üye olunca %10 indirimle beraber uyguna geldi. kargo vergi dahil aldım. araştırmalarıma göre bu siteden alışverişte, vergisini ödeyip faturayı onlara gönderince bana ödediğim vergiyi bana geri ödeyeceklerdi ama onlar bana hiç vergi ödetmeden gönderdiler. kargocu direk teslim etti çok şaşırdım burdan ilk alışverişimdi hep böylemi açıkçası bilmiyorum. ben riske girerek alışveriş yaptım.

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-12-13 11:33:52

    vergiler dahil aldım. 1 kuruş bile gümrük parası ödemedim. 13 günde elime ulaştı. gönül rahatlığıyla alışveriş edim. diyecek kelime bulamıyorum. ürün harika. teşekkür ederim banggood 😚

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-12-13 02:52:33

    Neden daha önce almamışım diyebileceğiniz bir ürün...

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-12-11 15:50:49

    very good robotcleaner. easy to use. use modded xiaomi app from rus to add it on europe server. it speaks chinese and manual chinese but you dont need it as app is in english and dutch even. language in robot can be changed to english but requires phyton-miio program on linux and raw command. does a remarkable job on cleaning+mopping. comes with dustbin and 2in1 bin. highly recommended.

    コメント (1)
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-12-02 15:12:27

    thanks , funguje super mame psa a toto je bomba vecicka tolko chlpov co stale povysava

    コメント (1)
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-11-20 10:15:02

    Super

    コメント
  1 2 3 4 5 6 7  

あなたにおすすめの商品

満足度調査

アプリをダウンロードして1件目の注文は$100 offにすることはお楽しみください