お客様レビュー

4.93 から 5
レビューを書きます。
  • すべてのレビュー (214)
  • 画像 (28)
  • ビデオ (0)
  • オールスター
    • オールスター(214)
    • 5スター(199)
    • 4スター(15)
    • 3スター(0)
    • 2スター(0)
    • 1スター(0)
並び替え:
トップレビュー
  • トップレビュー
  • 最も役立つ
  • 新着商品
あなたの国からのレビューのみ(Japan)
|
オリジナルを表示

レビューの一部は自動翻訳されています。

  • 09/12/2019

    Maximálna spokojnosť s výrobkom, zakúpený už druhý kus... Poz:....obvodové gumené tlmiace tesnenia nástavcov sa môžu časom používaním poškodiť. Bolo by správne dodať s výrobkom náhradné, alebo dať do ponuky možnosť dokúpiť náhradné. Ďakujem

    コメント (2)
    オリジナルを表示
  • 22/11/2019

    Se não me engano eu pedi o preto fosco, e me enviaram o carbon. Mas tudo bem! Responde as espectativas! Gostei ótimo custo benefício. Bem leve, será de fácil manuseio. Veio super rápido uns 21 dias ! Enviado da Suiça!

    コメント
    オリジナルを表示
  • 09/12/2019

    Maximálna spokojnosť s výrobkom, až na jednu maličkosť .... obvodové gumené tlmiace tesnenia nástavcov sa môžu časom používaním poškodiť. Bolo by správne dodať s výrobkom náhradné, alebo dať do ponuky možnosť dokúpiť náhradné. Ďakujem

    コメント
    オリジナルを表示
  • 29/11/2019

    máquina muito boa atendem perfeitamente às necessidades para um uso comercial ‘ chegou muito rápido recomendo a todos

    コメント
    オリジナルを表示
  • 10/11/2019

    Very fast delivery; arrived in 9 days in good condition. It does as what is described. 4 star for the quality due to the fact that the user manual; is poorly presented, some parts are not properly labelled. After all, this product offered by Banggood is the cheapest I can find like-for-like.

    コメント
    オリジナルを表示
  • 23/03/2020

    優れた製品。品質に強くお勧めします。

    コメント
    オリジナルを表示
  • 05/02/2020

    優れた製品、ブラジルに迅速に到着

    コメント
    オリジナルを表示
  • 09/01/2020

    非常に良い製品。 予想以上に良い 推奨

    コメント
    オリジナルを表示
  • 23/10/2019

    muy bien, envio muy rápido genial tal y como expone en el anunció

    コメント
    オリジナルを表示
  • 13/02/2020

    恐れずに購入できる

    コメント
    オリジナルを表示
Show:

    合計 0 ページ

    ページに移動

    あなたにおすすめの商品

    recommendation for you
    • 4,051円
    • 10,806円
    • 5,965円
    • 8,780円
    • 1,225円
    • 12,382円
    • 8,667円
    • 899円
    • 7,316円
    • 2,813円
    • 7,879円
    • 6,753円
    • 2,138円
    • 4,502円
    • 4,051円
    • 3,038円
    • 4,051円
    • 12,382円