配送先 United Kingdom , USD

お客様レビュー

5 から 5
レビューを書きます。
  • すべてのレビュー (38)
  • 画像 (10)
  • ビデオ (0)
  • オールスター
    • オールスター(38)
    • 5スター(38)
    • 4スター(0)
    • 3スター(0)
    • 2スター(0)
    • 1スター(0)
並び替え:
トップレビュー
  • トップレビュー
  • 最も役立つ
  • 新着商品
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-10-23 22:27:36

    tưởng rẻ mà lại k rẻ thiếu nhiều cái

    コメント (2)
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-11-15 18:51:35

    It looks very nice, small but to be powerful and sturdy for the price I am very happy

    コメント (3)
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-11-12 11:21:07

    me ha llegado y tardado tal cual como me lo habían dicho al comprarlo, y el producto es como lo anuncian, es muy buena calidad, estoy conforme por el producto y el servicio un diez. gracias.

    コメント (1)
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2020-01-08 06:29:35

    τα ηλεκτρόκλειδα ήρθαν στην ώρα τους και ήταν σε άψογη κατάσταση Τα δοκίμασα και έχουν καλή απόδοση

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2020-01-08 06:28:48

    τα τα ηλεκτρόκλειδα ήρθαν στην ώρα τους και σε άψογη κατάσταση Τα δοκίμασα και έχουν καλή απόδοση

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2020-01-06 04:47:38

    about 22kg torque, yes i measure it with a torque wrench. Σε καμια περίπτωση δεν είναι 52 κιλά, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και με διακόπτη λειτουργίας μπαταρίας που κόβει την ροπή όταν ξεβιδωθεί εφόσον το έχεις ενεργοποιήσει. Πιστεύω για τα λεφτά του μια τίμια αγορά.

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-11-27 17:38:34

    ótimo produto, testei e estar aprovado, retirei e coloquei os parafusos da roda do meu carro, recomendo o produto e o vendedor, produto chegou antes de 30 dias

    コメント (1)
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-11-21 16:09:23

    the items great, what you in picture is what get, although i ddnt test it in removing bolt i think its tough, thanks seller ang Banggood.

    コメント
  1 2 3 4 5  

あなたにおすすめの商品

満足度調査

アプリをダウンロードして、さらに10%OFFクーポンをゲット!