配送先 United Kingdom , USD

お客様レビュー

4.93 から 5
レビューを書きます。
  • すべてのレビュー (123)
  • 画像 (19)
  • ビデオ (2)
  • オールスター
    • オールスター(123)
    • 5スター(115)
    • 4スター(8)
    • 3スター(0)
    • 2スター(0)
    • 1スター(0)
並び替え:
トップレビュー
  • トップレビュー
  • 最も役立つ
  • 新着商品
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-07-30 01:03:42

    Working well. thanks.

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-06-13 15:22:19

    Odličan panelmetar za monofazne instalacije. Meri osnovne parametre mreže: Napon (U), Struju (I), Snagu (P), Frekvenciju (Hz), Faktor snage (cosFI), Energiju (Wh) Displej je jako čitljiv i dobro se vidi iz svih uglova. Moja iskrena preporuka.

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-05-23 15:31:44

    Uređaj je jako jednostavan za instaliranje, a veoma je koristan. Daje pregled osnovnih parametara električne mreže. Može da se koristi kao kontrolno brojilo za monofazne potrošače. Jako sam zadovoljan i iskreno ga preporučujem.

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-11-26 09:35:53

    Odličan monofazni panelmetar. Meri: - Napon - Struje (do 100A) - Snagu - Frekvenciju - Faktor snage (cosFi) - Potrošenu el.energiju Potražite predstavljanje na mom YT kanalu ELEKTRIČAR 1

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-06-22 22:52:56

    Works great. It uses the HT5019 SoC (Its a Cortex M0). The debug port (SWD) and Serial (UART2) are exposed in the board (check the attached image). I wish I could only find who manufactures it so I can ask them to release a firmware that outputs the data not only in the screen but also in the serial port.

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:
    power meter

    2019-03-31 16:25:52

    an excellent device for measuring current voltage watts frequency and the power factor of a given power supply

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-03-30 18:21:38

    installed. working.

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-03-19 10:59:06

    تبدو جيده جدا وكما بالوصف لم اقم بالتجربه حاليا شكرا لكم

    コメント
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 16  

あなたにおすすめの商品

満足度調査

アプリをダウンロードして、さらに10%OFFクーポンをゲット!