配送先 United Kingdom , USD

お客様レビュー

4.74 から 5
レビューを書きます。
トップ製品
  • すべてのレビュー (19)
  • 画像 (0)
  • ビデオ (0)
  • オールスター
    • オールスター(19)
    • 5スター(15)
    • 4スター(3)
    • 3スター(1)
    • 2スター(0)
    • 1スター(0)
並び替え:
トップレビュー
  • トップレビュー
  • 最も役立つ
  • 新着商品
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-10-31 13:56:01

    Közepes minőség. A méret túl kicsi. Ugyanazt a méretet rendeltem a farmer választékban jól átnézve a mérettáblázatot, a farmer nagysága tökéletes volt. De ez a típus legalább két mérettel kisebb volt. Így használata meglehetősen korlátozott, mert én direkt nagy méretet rendeltem, hogy a mellény alá vastagabb melegítőt tudjak hordani.A kiszállított termék ennek nem felelt meg. Így csak korlátozottan viselhető. Ugyanakkor a farmer típusú ugyanazon méret ennek

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-09-28 01:38:39

    Fue un regalo para mi papá, le pareció de muy buena calidad. La talla L coincidió con la ropa que compra de USA. Le queda perfecto abajo de un saco o de una bata, lo protege del frío en su trabajo nocturno. Pediremos otro, el envío fue en justo 1 mes.

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-10-20 23:42:27

    Es el.segundo que pido. Cómodo, útil, la talla L coincide con la de USA. Bonito y sirve como forro para otro abrigo o saco.

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-03-20 06:35:15

    good product ..worth the price .only thing is it takes long time to reach you, inspite of having cleared from customs...the local logistics must improve.

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:
    Good quality product.

    2019-01-06 05:19:15

    It's a very good vest both quality and function, lots of pockets to put things in, I like it.

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:
    llego bien este articulo

    2018-04-14 13:37:30

    hoy llego muy bien este articulo muy buena presencia lastima que nos quedo muy chico, para la otra ya sabemos que talla.

    コメント (1)
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:
    Size matters.

    2018-02-09 10:24:23

    Be aware of size, XXXL is an L for European standards. Other than that, it looks very good.

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:
    GREAT, love it

    2017-02-15 09:26:56

    An absolute great product. Fit me as a glove, size XXL. I am 187 long and my weigth is 79 kg. I think I´m going to sleep in it also.

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-04-13 03:18:23

    2 XL its small

    コメント
    • 全体:
    • 価格:
    • 数量:
    • 外観:

    2019-04-01 22:53:26

    Excellent product

    コメント
  1 2  

あなたにおすすめの商品

満足度調査

アプリをダウンロードして、さらに10%OFFクーポンをゲット!