お客様レビュー

4.94 から 5
レビューを書きます。
  • すべてのレビュー (16)
  • 画像 (3)
  • ビデオ (0)
  • オールスター
    • オールスター(16)
    • 5スター(15)
    • 4スター(1)
    • 3スター(0)
    • 2スター(0)
    • 1スター(0)
並び替え:
トップレビュー
  • トップレビュー
  • 最も役立つ
  • 新着商品
あなたの国からのレビューのみ(Japan)
  • 24/07/2019

    He comprado recientemente estos zapatos. Los recogí el viernes 19 y me los he puesto 2 veces. Se ha roto una presilla de los cordones. ¿Cómo he de proceder? Necesito una solución. Gracias Rycardo de Paz rycardo.depazg@gmail.com.

    コメント
  • 19/07/2019

    Very comfortable, nicely done. No idea how long will it last, but now it is cosy.

    コメント
  • 12/03/2019

    남자레트로캐주얼슈즈 잘신겠습니다

    コメント
  • 15/06/2020

    +Просто супер! Моя нога ще ніколи так зручно себе не почувала у взутті. +Виглядають оригінально та приємно. -Чомусь в підошві в перетинках є пусте місце (можливо це зроблено для амортизації), і виникає ефект зігнутого картону, ще й зі звуком, і коли підіймаєш ногу, гума знову випрямляється. Це незручно і якби не цей момент, взуття було б ідеальне, навіть незважаючи на те, що: - Колір все ж таки коричневий, в ньому немає такого гарного червонястого витриманого відливу. -Доставка була біля 50днів замість 15-30 заявлених (у зв'язку з карантином). На мій розмір ноги 44-45 розміру уераїнського (29.5) тут - розмір 48 (або 12) підійшов дуже добре. Хоча є ці недоліки з підошвою, що псує повністю ідеальне враження коли ступаєш вперед, а підошва трохи складається під тобою коли відштовхуєшся, та я все одно радію покупці бо нога дуже зручно себе почуває.

    コメント
  • 28/06/2020

    靴のまわりのレースは、写真の示すよりはるかに軽く、その後、靴の残りの部分ははるかに目立つので、そんなに好きではないし、物事を返すのが好きではないので、それらを保つ。

    コメント
  • 27/03/2021

    大丈夫です.

    コメント
  • 17/06/2019

    great shoes,looks amazing, the shoes same as picture,great.i used to wear US10, this time i measure my feet,because my feet have a little fat, so i buy the US 11 according to the size chart, fits great.

    コメント
  • 17/06/2019

    I brought the blue one, wow, i can't believe my eyes, the shoes looks amazing, it is fashion than the other oxfords, and the color with the shoes is amazing, it looks like the old fashion and i like the old fashion style. i will buy one more for my dad, excellent deals.

    コメント
  • 12/06/2019

    this is the third shoes i buy in this year,this shoes is the best shoes i even buy,it is fashion with the great quality.and the color suitable for me

    コメント
  • 30/07/2019

    All OK. The parcel arrived.

    コメント
Show:

    合計 0 ページ

    ページに移動

    recommendation for you
    • 6,342円
    • 7,010円
    • 5,007円
    • 1,891円
    • 5,897円
    • 3,816円
    • 6,788円
    • 6,565円
    • 667円
    • 2,892円
    • 5,563円
    • 4,339円
    • 5,563円
    • 1,891円
    • 6,342円
    • 5,118円
    • 5,897円
    • 4,562円